Bezicne bubice najnovije generacije. Potpuno nova oprema. Bubice za ispite. Proverena i testirana oprema. Bubica za ispit.

 

BEZICNE BUBICE - BUBICE ZA ISPIT


Bežične bubice, BUBICE ZA ISPIT su uređaji za diskretnu komunikaciju.bezicna bubica ili Student bubice. Pored primene za polaganje ispita našle su vrlo široku primenu u detektivskim agencijama, agencijama za fizičko tehničko obezbeđenje. Mogu da se korisite umestu bluetooth uređaja u toku vožnje i na taj način znatno doprineti bezbednosti saobraćaja. Bezicna bubica za polaganje ispita ima siroku primenu.Ukoliko se sistem poveže na mp3 player, mogu da se koriste i za diskretno slušanje muzike( a dosadnih sastanaka, časova ima mnogo)

Postoje razne varijante sistema sa bežičnim bubicama i možete ih pogledati na našoj strani  http://www.spyagent007.com/bezicnebubice.htm

Bubice za ispit, najbitnija stvar prilikom kupovine bubice jeste da kupite novu i ispravnu bubicu, zato dobro obratitwe paznju od koga kupujtet ove uređaje. Danas se bubice masovno iznajmljuju, neki prodavci bubica prodaju pohabane i ko zna koliko puta iznajlmjene bubice kao nove. To vam je kao ste kupili nov auto, au stvari je prešao 300 000km. Mi se nebavimo iznajmljivanjem bubica, nevršimo otkup polovnih bubica, prodajemo isključivo nove i potpuno ispravne bubice! Imamo strogi sistem kontrole kvaliteta bubica, kao i svih drugih uređaja, tako da dobijete potpuno novu, testiraniu i ispravnu bubicu!

Kako možete da prepoznate da li je bezicna bubica nova?


  • pipak za vađenej bubice ( a neki to zovu antena ) ne sme da ima ogrebotine od stiskanja pincetom .
  • rupica na vrhu bubice kroz koju prolazi zvuk ne sme da ima nikakve prljavštine niti bilo kakve ogrebotine, već na jačoj svetlosti mora da se presijava.
  • vratanca za stavljanje baterije nesmeju da budu iskrivljena, ogrebana.
  • kada se otvore vratanca u bubici i zaviri u unutrašnji prostor bubice takodje ne sme da ima nikakve prljavštine. 

 

Da li treba kupiti sistem bezicne bubice sa magnetom  (minijaturne su i vade se magnetom iz usnog kanala)?

Ne, ta bubica se kvari vrlo brzo, nema nikakav kvalitet  i tako nešto  može da prodaje samo neko ko ili je veliki prevarant ili nema pojma šta prodaje. Takve bubice su dosta jeftinije i ljudi  se nerazmišljajuči zalete i kupe. Vrlo brzo, nažalost moraju ponovo da kupe bubicu i ponove da daju pare, na kraju prođu dosta skuplje.

Pravilan način upotrebe bezicne bubice:

 1.PAZITE DA VAM BUBICE NE ISPADNE PRI STAVLJANJU I NE PADNE SA VECE VISINE NA POD, NE UPADNE U VODU. MORATE PAZLJIVO DA STAVLJATE I VADITE BUBICU IZ USNOG KANALA I ZA TO JE NAJBOLJE DA KORISTITE PINCETU TAKO STO UHVATITE PINCETOM PIPAK KOJI NIJE ANTENA VEC SLUZI DA SE UHVATI PINCETOM I DA SE BUBICA IZVUCE IZ USNOG KANALA.

2.KADA STAVLJATE BATERIJU U BUBICU MORATE BITI PAZLJIVI I PRAVILNO POSTAVITI BATERIJU.VRATANCA ZA BATERIJU SE NALAZE SA GORNJE STRANE I ONA SU OSETLJIVI DEO SA KOJIM TREBA DA SE RADI PAZLJIVO.KADA SE STAVI BATERIJA VRATANCA SE ZATVORE I BUBICA POCINJE DA TROSI BATERIJU.TRAJANJE BATERIJE ZAVISI OD MODELA BATERIJE (MODEL BATERIJE 337 RENATA  VARTA TO JE NAJKVALITETNIJA BATERIJA)

3.PRE NEGO STO STAVITE BUBICU U USNI KANAL PREPORUCLJIVO JE DA ISKORISTITE PAR STAPICA ZA USI JER JE EKSTREMNA HIGIJENA NEOPHODNA.NA TAJ NACIN ZNATNO PRODUZAVATE RADNI VEK BUBICE I TO NAJVAZNIJE ZA TRAJANJE BUBICE.

4.KADA ZAVRŠITE SA KORIŠĆENJEM  IZVADITE BATERIJU IZ BUBICE.

5.UVEK KORISTITE NOVU BATERIJU PRED SVAKO KORIŠĆENJE.